Site-ul kreemo.ro este un magazin online deținut și administrat de CILER STUDIO PRO SRL, cu sediul în Lugoj, str. Stadion bl.60 et.1 ap.6, jud. Timiș, CUI: 44166324, Reg.Com: J35/1711/2021.

Accesarea site-ului kreemo.ro implică acceptarea Termenilor și condițiilor, precum și asumarea responsabilității totale pentru utilizarea sa.

În momentul efectuării unei comenzi pe kreemo.ro, clientul/cumpărătorul/consumatorul declară că a luat la cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate în Termeni și condiții.

Acceptarea acestor Termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, fiind aplicbile clauzelor Codului Civil și Comercial. Astfel, prin plasarea unei comenzi pe site-ul kreemo.ro, sunteți de acord în totalitate cu cele stipulate în Termeni și condiții.

Relatia dintre părti este guvernată, în principal, de următoarele acte normative: OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor; OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii; Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor; Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Copyright:
Întregul conținut al site-ului (numele, însemnele grafice, texte, scripturi, programe, poze și alte date) este proprietatea CILER STUDIO PRO SRL și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat sau folosit fără acordul scris în prealabil al proprietarului.

Utilizarea acestei mărci, a domeniului kreemo.ro sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la: meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fără permisiunea prealabilă, scrisă, este interzisă si se pedepseste conform legii.

Folosirea acestui conținut în alt scop decât cel personal sau non-comercial este interzisă.

Alte aspecte:

Orice încercare de a modifica conținutul site-ului kreemo.ro sau de a afecta performanțele serverelor pe care acest site rulează, ori de a accesa datele personale ale altui utilizator, va fi considerată o tentativă de fraudare și vor fi sesizate autoritățiile competente – fiind pornite acțiuni de natură penală împotriva celui sau celor care au inițiat aceste acțiuni.

Fac parte integrată din Termeni și condiții, următoarele pagini:

Termenii și condițiile pot fi modificate, fără un anunț prealabil, prin actualizarea acestei pagini. Înainte de a comanda de pe site-ul kreemo.ro vă rugăm să consultați Termenii și condițiile.

Last update: aprilie 2022