Site-ul kreemo.ro, va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi: Nume si prenume, Numar de telefon, Adresa de e-mail, Adresa de facturare, Adresa de livrare, Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastră, cookie-uri etc), precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Dumneavoastră accesați acest site și oferiți aceste date de bună voie atunci când creați contul de utilizator sau când plasați o comandă (cu sau fără cont).
Dacă vom comunica cu dumneavoastră prin Facebook sau Google, vor fi prelucrate următoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: numele de utilizator și adresa de e-mail.

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site:

  • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra (confirmarea, facturarea și livrarea, retur etc);
  • pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare;
  • pentru activitati de marketing (promoții etc);
  • în scopul efectuarii diverselor analize statistice.

Informațiile din contul de client/formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc, și în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți fără consimțământul dumneavoastră prealabil. Aceste date sunt accesibile de către personalul autorizat al Societății prin rețeaua internă.

Date personale ale utilizatorilor site-ului kreemo.ro sunt confidențiale. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin acessarea contului și parolei personale. Ne adresăm doar persoanelor peste 18 ani. Ciler Studio Pro SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a parolei sale de pe site-ul kreemo.ro.

Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai datele personale pe care le-a introdus.

În cazul pierderii de informații cauzate de erori ale programului/programelor software cu care este conceput și gazduit site-ul kreemo.ro, Ciler Studio Pro SRL nu își asumă nicio responsabilitate.

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care sunteti client al nostru, adică ați cumpărat unul sau mai multe produse de la noi, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durată a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina (ex: in cazul documentelor justificative financiar-contabile -facturi- pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte părti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, dacă este necesar, ca persoane imputernicite de societate. Acestea sunt obligate prin contract să mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.
De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, la cererea acestor autorități, dacă este cazul.

Puteți în orice moment să ștergeți contul dumneavoastră de client. În cazul în care ați comandat ceva de la noi anumite date vor rămâne însă în continuare (ex: facturi, date statistice etc.).

Datele cardului cu care se face plata de către dumneavoastră ca și client/utilizator/cumpărător nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de kreemo.ro, ci doar de către banca/procesatorul care autorizează tranzacția de plată.

Site-ul Kreemo.ro foloseste fisiere de tip cookie.