Site-ul kreemo.ro comercializează în principal produse personalizate după specificațiile indicate de clienți/cumpărători, produse care se încadrează în excepțiile privind dreptul de retragere conform legislației (OUG 34/2014 art.16 lit.c). Astfel produsele personalizate NU se pot returna.
Înainte de a vă trimite produsul fizic, vă trimitem un preview – varianta digitală a produsului, pentru a fi siguri că este ceea ce vă doriți. Stabilim împreună toate detaliile pentru ca dumneavoastră să fiți mulțumiți.

Reclamațiile legate de produsele noastre sunt primite deschis de către noi și încercăm să rezolvăm orice sesizare cât mai repede.

Fiecare comanda este tratată cu atentie, dar suntem oameni și uneori mai greșim, astfel dacă s-a strecurat o greseala nu ezitați sa ne contactați imediat, vom reface produsul in cel mai scurt timp posibil.

În cazul în care sesizarea este considerată obiectivă (produs deteriorat) ne rezervam dreptul de a accepta returul, în functie de situatia prezentata de client; In acest caz vă refacem produsul sau vă returnam suma achitata de dumneavoastră. prin transfer bancar, într-un cont bancar comunicat de dumneavoastră. in e-mailul/mesajul de retur.

În cazul în care se acceptă schimbare unui produs cu altul, noul produs solicitat va fi expediat către dumneavoastră. doar după ce produsul inițial a ajuns la noi, la sediul firmei Ciler Studio Pro SRL sau la punctul de lucru.

În cazul produsele ce nu sunt personalizate, puteți cere returnarea acestora printr-un e-mail/mesaj de retur in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

În termen de 15 zile lucrătoare de la data la care am reintrat în posesia coletului trimis retur de dumneavoastră, vă returnăm suma achitată de dumneavoastră., adică prețul produsului/produselor minus taxele de transport, prin transfer bancar, într-un cont bancar comunicat de dumneavoastră. in e-mailul/mesajul de retur.

Costul transportului de retur este  responsabilitatea dumneavoastră., vom returna valoarea produsului cumpărat minus valoarea transportului.

Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz, Ciler Studio Pro SRL având dreptul să nu mai livreze către respectivul client nicio comandă.