Livrarea produselor se face prin curier rapid, suma plătită de dumneavoastră fiind prețul produsului/produselor + prețul transportului. Adresa de livrare este cea specificată de dumneavoastră în informațiile de contact din contul dumneavoastră de client.

Produsele noastre sunt lucrate la comandă, fiind produse personalizate, timpul de execuție variază, de obicei, între 1-3 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea lucrării și de numărul de comenzi existente. La această perioadă se mai adaugă, de obicei, 1-2 zile lucrătoare pentru livrarea produselor.

Pentru perioadele de sărbatori (ex: Craciun, Paște, Valentine’s, 1-8 martie) timpul de execuție al unei comenzi, și uneori chiar și livrare, poate crește datorită volumului mare de comenzi – cel mai bine este să comandați din timp. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail/messenger/whatsapp pentru comenzi urgente (se aplică o taxă suplimentară), alte specificații sau nelămuriri, imediat după ce faceți comanda.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la Centru zonal al curierului timp de câteva zile (în funcție de regulamentul intern al firmei de curierat), după care revin la Expeditor, adică la noi.

Livrăm produsele noastre doar în România !

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne-livrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră:

  • ­date de livrare completate greșit de dumneavoastră în contul de client/formularul de comandă;
  • blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;
  • căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;
  • cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii etc.;
  • cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc.