Am căutat mult un nume pentru proiectul nostru (da, proiect – pentru că e mai mult un proiect decât o afacere), am dorit un nume simplu, dar cu semnificație, ceva care să reflecte ceea ce facem…așa am găsit kreemo. Deși pare un cuvânt inventat de noi, nu este așa, kreemo înseamnă creativitate în limba universală esperanto. Ni s-a părut perfect pentru ceea ce doream să facem.

Pentru noi kreemo înseamnă curajul, de a ieși din zona de comfort, de a încerca ceva nou, de a urma un vis; înseamnă de asemenea împlinire, pasiune, multă muncă și oportunitatea de a creea ceva frumos pentru voi, de a fi parte din poveștile voastre.

De asemenea kreemo este despre tablouri speciale, create cu drag pentru tine, despre amintiri pline de emoție, despre cadouri ce stârnesc valuri de de sentimente, despre pasiune, imaginație și creativitate.

Fascinați de spațiul cosmic, după multă muncă, am creat primele produse – tablourile cu harta stelelor, apoi, inspirați de fetița noastră și de momentele de pictură alături de ea, au urmat tablourile cu efect de pictură-watercolor. Suntem convinși că vor urma multe altele.

Fă cunoștiința cu produsele noastre: